Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen over de OnRoute App.

Mocht uw vraag er niet tussen staan kijk dan op onze supportpagina.

Jouw eigen Route App?

Het OnRoute® platform biedt ook de mogelijkheid om je eigen App te laten maken.  Je kunt je eigen Route App laten ontwikkelen, in je eigen huisstijl met je eigen set routes. De App en de routes  krijgen dan dezelfde functionaliteit als de OnRoute® App.
Door gebruik te maken van het OnRoute® platform verzekeren organisaties zich van een zeer klantvriendelijk systeem met veel beleving. Een platform dat voortdurend wordt doorontwikkeld en onderhouden. Routewijzigingen kunnen eenvoudig worden doorgevoerd en je bent ervan  verzekerd dat de routes ook functioneren op nieuwe generatie telefoons.

De OnRoute® routes zijn enorm gebruikersvriendelijk en zitten vol beleving. Deze gebruiksvriendelijkheid heeft vooral te maken met de speciale software die door OnRoute® is ontwikkeld voor het wandelen, fietsen, varen en toeren in combinatie met leuke bezienswaardigheden.
De software functioneert 100 % offline. Dit betekent geen bijkomende telecomkosten of problemen met bereik. Ook wordt de batterij van de smartphone op een intelligente manier gespaard. Het kaartmateriaal is topografisch materiaal. Dit materiaal is gedetailleerd en werkt eveneens offline, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld GoogleMaps.
De OnRoute® App is gebouwd en verbeterd door de ruime ervaring met wandel- en fietsnavigatie van WayPoint (www.gps.nl). WayPoint is al sinds 1999 specialist op het gebied van navigatie voor recreatieve toepassingen. WayPoint is onder meer ontwikkelaar van de OnRoute® wandelkaart, fietskaart en motorkaart, geschikt voor alle Garmin navigatiesystemen.
Ook de drukbezochte website http://planner.gps.nl is onder beheer van WayPoint.

De App en de routes kun je als organisatie gratis aanbieden. Maar het is ook mogelijk om voor de App en/of routes door de gebruikers te laten betalen.

Wanneer je belangstelling hebt voor eigen routes of een eigen App neem dan contact met ons op.

Jouw eigen routes?

Wanneer je een organisatie bent die routes ontwikkelt om de recreanten in jouw streek te laten beleven dan heeft OnRoute® daar het juiste platform voor. Met dit platform kun je de bezoekers van jouw streek jouw eigen routes in de App aanbieden. Hiermee trek je beslist meer bezoekers.

Speciaal voor recreatiebedrijven, hotels, gemeentes, provincies, recreatieparken of natuurorganisaties is er het OnRoute® App platform. Het platform bestaat uit meerdere onderdelen. Met een gratis te downloaden tool Basecamp van Garmin kun je achter je computer een route uit zetten. In die route kun je verschillende POI’s plaatsen. Met de OnRoute® Apptool kun je vervolgens POI’s met daarin foto's, films en teksten toevoegen.

De route wordt daarna toegevoegd aan het OnRoute® route platform. Wanneer je een set routes maakt dan kan daar een eigen thema aan worden geven waarop gesorteerd en  gezocht kan worden. Het maken van routes voor de App is eenvoudig aan te leren. Onze partner WayPoint geeft daar trainingen in. Hoe zorgvuldiger de routes gemaakt worden hoe beter de gebruikerservaring is. Daarom kan het maken van de routes ook worden uitbesteed aan onze professionele routemakers. Onze routemakers hebben veel ervaring en routine in het maken van de juiste routes.

De kosten van het uitbesteden zijn relatief laag.  Het online beschikbaar stellen van routes voor bijvoorbeeld een fiets4daagse in de App is daardoor goed haalbaar. Het tijdrovende uitzetten van de route met pijlen en uitgebreide routebeschrijvingen kan snel tot het verleden behoren want het bezit van geschikte smartphones neemt snel toe.

Je eigen tracks beheren via MyTracks

Waar kan ik mijn tracks terugvinden die opgeslagen zijn met de OnRoute App?

U kunt inloggen op http://onroute.nl/mytracks/

Waar is de OnRoute App te downloaden?

Downloaden uit de App Store

Zoek in de App Store van je iPhone naar de gratis OnRoute® App en kies voor “installeer”. Er zal dan worden gevraagd om je Apple ID-wachtwoord. Na het ingeven van dit wachtwoord wordt de App automatisch geladen.
Of klik op de button hieronder:

Apple

Downloaden uit de Google Play Store

Zoek in de Play Store naar de gratis OnRoute® App en druk op installeren.
Of klik op de button hieronder:

Android

end faq