OnRoute Motorkaart 2015

Hier kun je de OnRoute Motorkaart 2015 als download aanschaffen en online betalen via iDEAL, Bancontact of PayPal.

Ben je in het bezit van de OnRoute Motorkaart 2013/2014 op (micro)SD, klik dan hier om die te updaten.

Heb je al eerder de 2015/2016 upgrade van de download versie van OnRoute Motorkaart aangeschaft, dan kan de nieuwe (3.90) versie opgehaald worden via dezelfde download links als vermeld in het destijds gestuurd mailtje. Ga dan niet hieronder opnieuw een upgrade kopen...

Wanneer je reeds in bezit bent van een eerdere versie van de OnRoute Motorkaart, dan kom je in aanmerking voor een zgn. "upgrade" tarief; deze wordt automatisch berekend na het invoeren van het unit ID van je GPS toestel a.d.h.v. controle in onze registratie database.
Ga bij een upgrade uit van de oorspronkelijke versie. Als de oorspronkelijke versie een voorgeïnstalleerde SD-kaart is volg je de stappen voor de SD-versie upgrade, als de oorspronkelijke versie op de computer geïnstalleerd is volg je de stappen voor de download-versie.

Wanneer je na 1 januari 2015 de OnRoute Motorkaart 2013/2014 aangeschaft hebt, dan kom je in aanmerking voor een gratis update naar deze 2015 versie. Ook dit wordt automatisch bepaald na het invoeren van het unit ID van je GPS toestel.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met info@onroute.nl.

Indien je liever de (micro)SD versie aanschaft, dan kun je daarvoor terecht in een van onze winkels, of online via de WayPoint snelbalie.

Je kan kiezen uit twee versies:

*) verkoopprijs, upgrade tarief wordt automatisch getoond hieronderOnRoute Motorkaart 2015/2016 download-versie (zowel nieuwe versie als upgrade):

Voer hier het unit ID van je GPS toestel in, waarop je de Onroute Motorkaart 2015 wilt installeren. Indien je het toestel via USB aangesloten hebt en de Garmin plugin actief is, dan zou dat automatisch ingevuld moeten worden.

Unit ID:
     


OnRoute Motorkaart 2015/2016 SD-versie Upgrade:

Ben je in het bezit van de OnRoute Motorkaart 2013/2014 op (micro)SD, klik dan hier om die te updaten.