Procedure updaten
OnRoute Motorkaart v5 (micro)SD

Om de update van de OnRoute Motorkaart v5 op (micro)SD kaart uit te voeren, download je in eerste instantie de OnRoute Motorkaart updater; deze is in twee versies beschikbaar, n.l. voor Windows en voor Apple.

Minimale systeemvereisten:


Windows Updater

macOS (Apple) Updater 64 bits

Je stopt je (micro)SD kaart in je computer en start vervolgens het programma "OnRoute Motorkaart Updater", wat je net gedownload hebt, op.
Het programma gaat op zoek naar je kaart en zal vervolgens aangeven welke versie je nu hebt en wat de mogelijkheden zijn die je hebt om te updaten.

Indien je al de OnRoute Motorkaart bezit, maakt niet uit welke versie of welke regio's, dan kost de update €29,-.

Indien je de OnRoute Motorkaart na 01-01-2019 hebt aangeschaft dan is de update gratis.
Kies in het programma in eerste instantie voor 'ik wil een update kopen'; later zal er een controle plaatsvinden of je recht hebt op een gratis update.

Heb je eenmaal je keus gemaakt, dan wordt je doorgestuurd naar de website van OnRoute, waar de betaling en registratie plaatsvindt (bij een gratis update dien je ter controle hier je WayPoint factuurnummer en postcode zoals vermeld op de factuur in te vullen).
Als de betaling is afgerond, volg je de gegevens op je beeldscherm en ga je zoals beschreven weer terug naar de "OnRoute Motorkaart Updater" om de uiteindelijk update te downloaden en te installeren op je (micro)SD kaart.