De OnRoute producten worden gemaakt door WayPoint.

WayPoint is in de eerste plaats een winkel, al sinds 1999 actief met, wat wij noemen, 'vrijetijdsnavigatie'. De hoofdvestiging van WayPoint is in het Twentse Notter.

WayPoint heeft winkels in Notter, Moordrecht (bij Gouda), Vessem (bij Eindhoven), Leek en Hilversum.

Gespecialiseerd in vrijetijdsnavigatie verkopen we vooral producten van het merk Garmin, wereldmarktleider in de navigatiemarkt. En met bovendien het meest brede assortiment producten. WayPoint is 's lands grootste dealer van Garmin-producten voor vrijetijdsnavigatie.

Doordat we volledig in deze toepassing gespecialiseerd zijn kan de klant rekenen op optimaal advies bij aanschaf, uitleg en ondersteuning bij het gebruik (bijvoorbeeld via ons ForumMyWayPoint en cursussen) en goede service, mocht er ooit iets met het toestel mis zijn (we hebben een eigen technische dienst).

WayPoint is ooit uit hobby ontstaan, en ook vandaag zijn de 'WayPointers' op dagelijks niveau ook 'gebruiker'. Of het nu gaat om motorrijden, hardlopen, geocachen of een mooie fietstocht maken: je zult zelden iemand van WayPoint tegenkomen zonder gps op zak!

Door die intensieve gebruikerservaring weten we heel goed wat de mogelijkheden zijn. Maar ook hoe het nòg beter zou kunnen. Hoe het nog makkelijker en leuker te maken.

En dat heeft ertoe geleid dat we de OnRoute-producten zijn gaan ontwikkelen. Uit hobby geboren, professioneel uitgevoerd, en vervolgens ook weer voor onze eigen hobby ingezet.

Mocht je WayPoint nog niet kennen: kom graag eens langs in één van onze vestigingen. We hopen ons enthousiasme over te kunnen dragen!

In ieder geval wensen we je even veel plezier met de OnRoute producten als we daar zelf mee hebben!

Met vriendelijke groet,

Het WayPoint-team

www.gps.nl