Als motorrijder wil je helemaal niet zo snel mogelijk van A naar B, maar juist een mooie route rijden. Europa telt vele prachtige wegen, maar zie ze maar eens te vinden!
- vind als vanzelf de mooiste motorweggetjes
- zowel in toestel als in BaseCamp te gebruiken
- super eenvoudig in gebruik; voorgeinstalleerd op mSD
- geschikt voor alle Garmin GPS-toestellen

De OnRoute Motorkaart is bij de winkels van WayPoint aan te schaffen.

NIET MEER LEVERBAAR

Als fietser wil je helemaal niet zo snel mogelijk van A naar B, maar juist een mooie route rijden. Nederland telt vele prachtige wegen en paden voor de recreatieve fietser, maar zie die maar eens te vinden!
De OnRoute Fietskaart Nederland:
- laat je GPS de mooiste wegen en paden vinden!
- met het gemak van autonavigatie
- speciaal voor de recreatieve fietser
- voor gebruik in bijna alle Garmin GPS-toestellen

NIET MEER LEVERBAAR
Iedereen kent wel navigatie in de auto. Zo snel mogelijk van A naar B. Maar als wandelaar wil je méér. Het gaat je niet om een efficiënte route, maar juist om een mooie wandeling. En om altijd te weten waar je bent, hoe ver je ook bent afgedwaald. Met de OnRoute topografische wandelkaart is dat mogelijk.

- topografische kaart met alle bospaden van Nederland
- voor alle Garmin navigatietoestellen
- rekent automatisch routes uit, ook over bospaden
- eenvoudig paden uit bestaande wandelroutes volgen

select motor klein

Meer dan 1000 kant-en-klare routes binnen handbereik!

OnRoute is het merk met producten die het navigeren met een GPS zo leuk maken. De OnRoute kaartproducten zorgen ervoor dat je alleen maar de bestemming hoeft in te geven om een mooie gevarieerde route te rijden. Op basis van heel veel informatie wordt die route dan berekend en we weten zeker dat het een mooie route zal worden.

Maar er zijn ook duizenden routes die bedacht zijn door mensen die de omgeving door en door kennen en daar ook vaak een thema aan geven. Heel veel van die routes hebben wij verzameld in OnRoute Select 1001 motorroutes. OnRoute Select is ook verkrijgbaar als download.

De OnRoute® App is gemaakt voor ondernemers die hun gasten op een verrassende manier willen laten genieten van de omgeving. (Recreatie) Ondernemers die mooie routes hebben kunnen deze routes in de OnRoute® App laten opnemen of een afgeleide eigen app laten maken waarin de routes kunnen worden aangeboden. De OnRoute® App werkt heel intuïtief en een handleiding is eigenlijk overbodig. Je kunt direct op pad. Er zijn allerlei features ingebouwd die je misschien niet direct zou verwachten. Ze helpen om je nog meer te laten genieten van de route.

OnRoute® App helpt je de meest prachtige plekken te vinden, waar je anders nooit geweest was!

De ontwikkeling van de app is over gedragen aan de firma BraGis: https://bragis.nl/onroute/

 

logo osm

OpenStreetMap kaarten zijn kaarten die door de internetcommunity zijn gebouwd en steeds verder worden uitgebreid. De kaarten zijn, volkomen legaal, gratis van internet te downloaden. Dat is niet voor iedereen even eenvoudig, vandaar dat OnRoute ze voor een gering bedrag, in klaar-voor-gebruik versie levert.

- laat je GPS automatisch de fietswegen in Midden Europa vinden
- super eenvoudig in gebruik!
- routerend; aanwijzingen precies zoals in de auto
- inclusief POI's en straatnamen
- voor gebruik in combinatie met bijna alle Garmin GPS-toestellen