LET OP: de stijlkiezer werkt niet bij de OnRoute Motorkaart 2017/2018

Kaarten bevatten verschillende wegen, die wegen hebben weer verschillende kleuren om het onderscheid duidelijker te maken, voor de motorkaart zijn de leuke motorweggetjes het belangrijkste.
Geïnspireerd door de papieren Michelin kaarten met daarop de groene wegen die de mooie toeristische weggetjes aangeven, hebben we de mooie en leuke motorwegen op de motorkaart ook die groene kleur meegegeven.

orgineelblauwgroen

Echter niet iedereen vindt die kleur even duidelijk en zelfs op twee verschillende type toestellen kan dezelfde kleur anders uitpakken.
Kortom, zoveel mensen zoveel wensen, en vandaar maken we het mogelijk om je eigen weergave in kleur en stijl te kiezen.
Voorheen was dit erg omslachtig, omdat je zelf de "typfile" moest opzoeken en met een speciaal programma de dikte van de lijnen en de kleuren moest aanpassen.

stijlkiezer

Mede met de hulp van JaVaWa is een en ander nu veel makkelijker geworden met de OnRoute Motorkaart Stijlkiezer; sluit je toestel aan, start het programma, en kies je eigen stijl. De OnRoute Motorkaart Stijlkiezer, werkt zowel voor weergave op je toestel als op je computer.

Download hem hier voor Windows of de Mac !

(versie 2.0; 12 februari 2019)

omkstijlerwin     omkstijlermac