NIET MEER LEVERBAAR Vele honderden toerrijders en clubs ontwerpen hun eigen routes. Meestal in eigen omgeving: niemand die die beter kent immers. Zou toch mooi zijn als je al die routes op één hoop zou kunnen leggen!
Zodat je, waar je ook bent met je Zumo, altijd meteen kunt beschikken over de meest prachtige rondritten. Waar je ook bent, er is er bijna altijd wel één in de buurt.

- 1100 kant en klare routes in heel Europa
- voor gebruik in Garmin Zumo 210/220/550/660

De OnRoute 1001 Motorroutes werken helaas niet op de Zumo 3xx, 5xx en XT. Als alternatief voor deze toestellen is OnRoute select ontwikkeld.

 

Omschrijving
Afbeeldingen
Specs
F.A.Q.

LET OP de OnRoute 1001 Motorroutes werken alleen op de Zumo 210, 220, 500, 550 en 660.  NIET op de Zumo 3xx, 5xx en XT. Gebruik voor deze toestellen de OnRoute Select tool.

Vele honderden toerrijders en clubs ontwerpen hun eigen routes. Meestal in eigen omgeving: niemand die die beter kent immers. Zou toch mooi zijn als je al die routes op één hoop zou kunnen leggen!

Zodat je, waar je ook bent met je Zumo, altijd meteen kunt beschikken over de meest prachtige rondritten. Waar je ook bent, er is er bijna altijd wel één in de buurt.

En dat kan nu, met de OnRoute 1001 route-SD. Meer dan 1000 routes (in werkelijkheid zijn het er ruim 1100!) in heel Europa. Met per route een korte omschrijving en weergave van de afstand.

Je hoeft helemaal niets op de computer te doen (sterker: dat kàn niet eens!). Plaats het SD kaartje in je Zumo, kies voor 'extra's' en maak je keuze.

Groot voordeel: de route zal in èlk Zumo exact gelijk blijven. Tevoren herberekenen is niet nodig. Ook onderweg is herberekenen geen probleem: de routes zijn technisch zó gemaakt dat de Zumo, ongeacht de instellingen van het toestel, NIET zal herberekenen.

Dat klinkt misschien vreemd. Maar de ervaren gps-rijder weet dat dit een voordeel is: bij herberekenen kan immers de route veranderen waardoor je ineens tòch weer op de snelweg zit. Om dat te voorkomen is het veel gemakkelijker gewoon 'op het scherm' naar de routelijn te kijken en zelf te bepalen waar je de route weer oppikt.

1

2

3

4

5

6

7

8

Bruikbaar in:

    Garmin Zumo 220
    Garmin Zumo 550
    Garmin Zumo 660
    Garmin Nuvi 510
    Garmin Nuvi 550

LET OP niet bruikbaar in de Zumo 340/350/390 en Zumo 590

De routes staan voorgeinstalleerd op een (micro)SD geheugenkaart (geleverd incl. SD adapter) en in het toestel toegankelijk onder 'extra's'.

De routes kunnen NIET naar de computer c.q. in mapsource/basecamp ingelezen worden en zijn louter bedoeld voor gebruik in het toestel zelf. De SD-kaart is beveiligd tegen copieren: de routes functioneren alleen op die SD-kaart.

Voor de veel gestelde vragen ga naar onze supportpagina.