select motor klein

Meer dan 1000 kant-en-klare routes binnen handbereik!

OnRoute is het merk met producten die het navigeren met een GPS zo leuk maken. De OnRoute kaartproducten zorgen ervoor dat je alleen maar de bestemming hoeft in te geven om een mooie gevarieerde route te rijden. Op basis van heel veel informatie wordt die route dan berekend en we weten zeker dat het een mooie route zal worden.

Maar er zijn ook duizenden routes die bedacht zijn door mensen die de omgeving door en door kennen en daar ook vaak een thema aan geven. Heel veel van die routes hebben wij verzameld in OnRoute Select 1001 motorroutes. OnRoute Select is ook verkrijgbaar als download.

dvd hoes2

OnRoute Select 1001 motorroutes bevat een enorme verzameling kwalitatief hoogwaardige routes voor motorrijders die u op uw gemak kunt bekijken op uw computer en naar u toestel kunt versturen.

Er is een zoekfunctie om routes bij u in de buurt te vinden, en het is in de meeste gevallen mogelijk het startpunt aan te passen, zodat u zelf kunt kiezen waar u begint.

OnRoute Select werkt samen met de Garmin toestellen, maar ook met de TomTom Rider 4xx/5xx!

Klik hier om direct te bestellen op de snelbalie van WayPoint.

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

 

Omschrijving
Afbeeldingen
Video
F.A.Q.

OnRoute Select 1001 motorroutes is een verzameling routes in binnen- en buitenland voor de motorrijder. Het is de opvolger van de in 2009 uitgebrachte OnRoute 1100 Motorroutes.

Motorrijders rijden graag routes en het werd dan ook tijd om dit product te vernieuwen. Daarnaast is de gebruikersfeedback ter harte genomen en is de functionaliteit aangepast. Met OnRoute Select is het nu mogelijk om op de computer de routes te bekijken en beheren. Indien gewenst is het startpunt te wijzigen en de routes kunnen naar een toestel gestuurd worden. Dit is niet alleen beperkt tot de Garmin Zumo's (uitgezonderd de Zumo 2x0), maar het werkt ook goed op de TomTom Rider 4xx/5xx.

Je kunt eenvoudig routes selecteren op basis van provincie of land. Daarnaast kun je een plaats kiezen waarbij de route in de buurt komt of op naam van een route. Wil je de route helemaal tot in detail bekijken? Dan kun je eenvoudig kiezen voor de weergave in je browser.

Daarnaast is het ook nog mogelijk de route die je gaat rijden te delen op Facebook.

select motor fb

De route kun je direct naar je Garmin Zumo of TomTom Rider laden. De routes worden als een tracklog in je toestel gezet. Deze track kun je vervolgens naar je routes of reisplanner exporteren. Kies je voor de tracklog als basis, dan zal de route, ongeacht je kaartversie, zo exact mogelijk gereden worden. Voor de Garmin gebruikers is het dan wel raadzaam om het herberekenen uit te schakelen. Bij eventueel afwijken zal je anders naar het eindpunt gebracht worden. De TomTom Rider doet dit eigenlijk nog iets slimmer aangezien die de track zo exact mogelijk zal blijven volgen.

Er is ook een beheergedeelte in het programma om je gereden routes te verwijderen uit je toestel. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de routes in BaseCamp (of MapSource) te bekijken. Met name voor de buitenlandse routes zou je die kunnen gebruiken als basis voor een te plannen tocht.

Een deel van routes waren ook beschikbaar in de OnRoute 1100 motorroutes, maar er zijn ook een behoorlijk aantal nieuwe routes toegevoegd . Onder andere de routes van de MotoPlus website zijn toegevoegd. Verder staan ook de recente ANWB / Promotor tanktastochten in OnRoute Select Motor.

select motor 1 


select motor 1

 

select motor 2

routtt01

routtt02

routtt03'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

Waar kan ik OnRoute Select Motor registreren?

Dat kan op de website http://www.onroute.nl/orsm/registratie/
Houdt je registratiecode bij de hand !

Met welke toestellen werkt OnRoute Select?

OnRoute Select werkt met de Tomtom Rider 4xx/5xx en alle Garmin Zumo's uitgezonderd de Zumo 2x0. 

OnRoute Select laat alleen icoon in taakbalk zien, er verschijnt geen venster. (Windows)

Als OnRoute select wel start, en dus een icoon onder in de taakbalk verschijnt maar er is geen venster te zien, dan is de oplossing vaak om het scherm te maximaliseren. Houdt de SHIFT-toets ingedrukt terwijl je met de rechter muisknop op het icoon van OnRoute Select in de taakbalk, en kies "Maximaliseren".
Soms komt het voor dat er een fout in het configuratiebestand van OnRoute Select sluipt. Het gevolg kan zijn dat er geen venster te zien is bij het starten van OnRoute Select.

Om beide problemen definitief op te lossen is het mogelijk een nieuwe versie te downloaden via http://www.onroute.nl/orsm/registratie/
Houdt je registratiecode bij de hand, controleer je gegevens, en download vervolgens de nieuwe versie.!

Werkt OnRoute Select op alle computers?

OnRoute Select werkt op Apple en Windows.
Let op, Apple gebruikers: OnRoute Select is er in een 32-bit en 64-bit versie, de 64-bit versie is compatibel met MacOS Catalina. De 64 bits versie kun je downloaden op de website http://www.onroute.nl/orsm/registratie/