Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen over de OnRoute 1001 motorroutes.

Mocht uw vraag er niet tussen staan kijk dan op onze supportpagina.

OnRoute Select laat alleen icoon in taakbalk zien, er verschijnt geen venster. (Windows)?

Als OnRoute select wel start, en dus een icoon onder in de taakbalk verschijnt maar er is geen venster te zien, dan is de oplossing vaak om het scherm te maximaliseren. Houdt de SHIFT-toets ingedrukt terwijl je met de rechter muisknop op het icoon van OnRoute Select in de taakbalk, en kies "Maximaliseren".
Soms komt het voor dat er een fout in het configuratiebestand van OnRoute Select sluipt. Het gevolg kan zijn dat er geen venster te zien is bij het starten van OnRoute Select.

Om beide problemen definitief op te lossen is het mogelijk een nieuwe versie te downloaden via http://www.onroute.nl/orsm/registratie/
Houdt je registratiecode bij de hand (achterop de hoes van de DVD), controleer je gegevens, en download vervolgens de nieuwe versie.!

OnRoute Select werkt niet niet meer op 64-bit voor de Mac?

Apple gebruikers: OnRoute Select is er in een 32-bit en 64-bit versie, de 64-bit versie is compatibel met MacOS Catalina. De 64 bits versie kun je downloaden op de website http://www.onroute.nl/orsm/registratie/