logo 1011regio

Deze versie is inmiddels geupdate!

Ook automatisch de mooie wegen vinden in andere landen van Europa? Breid je motorkaart uit!

Heb je OnRoute 2010/2011 dan is er beschikbaar: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland (DACH) en Frankrijk, Italië, Spanje, Portgugal (FIEP)

Met de 'extra regio' kun je je motorkaart uitbreiden met extra landen van Europa. Dus ook daar automatisch genieten van een route, in plaats van 'efficient verplaatsen'.


De OnRoute Motorkaart is te koop bij de winkels van WayPoint of beschikbaar als download; KLIK HIER

 

Omschrijving
Afbeeldingen
Video's
Specs
F.A.Q.
Updates

Deze versie is inmiddels geupdate!

Met de 'extra regio' kun je je motorkaart uitbreiden met extra landen van Europa. Dus ook daar automatisch genieten van een route, in plaats van 'efficient verplaatsen'.

Er zijn drie regio's beschikbaar:

- Benelux (2010/2011 op CD)
- Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland (DACH)
- Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal (FIEP)

Een regio kost normaal 119,-, maar als upgrade slechts 49,-!!

Je kunt de upgrade op twee manieren aanschaffen:

- online bestellen en betalen
- door een upgrade-voucher aan te schaffen in één van de winkels van Waypoint

In beide gevallen moet je vervolgens de kaart via internet downloaden. Je ontvangt voor de extra regio een aparte unlockcode.

LET OP: Upgrade is ALLEEN mogelijk als je éérst je Benelux-kaart 2010/2011 hebt geregistreerd!

De OnRoute Motorkaart is te koop bij de winkels van WayPoint of beschikbaar als download.

Voor openingstijden en adressen zie de contactpagina van WayPoint.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Om een indruk te hebben van hoe de motorkaart werkt daarom wat afbeeldingen van hoe de kaart er in de praktijk uitziet, en wat nu eigenlijk het verschil is met de wegenkaart.

1

2

3

4

De meeste mensen die met de OnRoute motorkaart werken hebben een toestel waarop de 'City Navigator' wegenkaart standaard meegeleverd wordt. En als je je toestel instelt op 'vermijd snelwegen' krijg je daarmee ook al vaak een best aardige route.

Toch zullen dan meestal de grotere doorgaande wegen gekozen worden (en daarmee automatisch ook veel verkeer). De motorkaart heeft heel andere voorkeuren. Ter illustratie onderstaande route (even op de PC gemaakt), van Maaseik naar Maasmechelen.

5

De Roze lijn is de route die City Navigator berekent. De gele lijn is wat de motorkaart er van maakt.

Jazeker: City Navigator is met 17,6 kilometer een stuk efficienter dan de Motorkaart, die op 23,4 uitkomt. Sterker: de motorkaart zal je bijna altíjd laten omrijden! Het gaat je immers om de route zèlf, en niet om de bestemming.

In de praktijk zal overigens vaak blijken dat die motorkaartroute amper extra tijd kost: minder verkeer, minder bebouwde kom, minder verkeerslichten. BaseCamp voorspelt dat de motorkaart-route slechts 20 seconden langer duurt! (maar dat ligt allicht ook aan je rijstijl, en is niet waar het om gaat).

Ondertussen heb je wèl een mooi ritje gemaakt, getuige ook het beeld in Google-Earth:

6

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

De specificaties van de upgrade zijn gelijk aan de Benelux Motorkaart 2010/2011. Om de upgrade te installeren moet een bestand van een kleine 800 Mb gedownload worden.

De specificaties van de upgrade zijn gelijk aan de Benelux Motorkaart. Om de upgrade te installeren moet een bestand van een kleine 800 Mb gedownload worden. - See more at: http://www.onroute.nl/page/product/motorkaart_extra_regio#specificaties

Voor de veel gestelde vragen ga naar onze supportpagina.